Tuesday, 12 June 2012

Saturday, 2 June 2012

"GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "

 

"GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. " 

tag
fara
cempaka kuning
fieda

Pemilihan pemenang.
Bagi pemenang 1.lomo atau domain 1 year atau rm50.00 dan

2.Aquapic Lomo atau domain 1 year adalah dipilih melalui
2 top referral ke entry ini.
ada 3x saguhati.
1x saguhati dipilih amercorner itu sendiri.
2x saguhati guna khidmat random.org

 tarikh tutup

7 jun 2012



Tuesday, 29 May 2012

May 2012 Blog Giveaway

 


tarikh tutup: 31st of May 2012

Birthday Giveaway 2012

 



My Photo
Ucapan dan doa Selamat Ulang Tahun Untuk

imie fatiema

Ya Allah. Anugerahkan kepada imie fatiema kelangsungan hidup, panjangkan usianya, sihatkan badannya, akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, alirkan rezekinya melalui tangannya, anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.
Bantulah  imie fatiema menjadi orang yang baik dan bertakwa, yang punya pandangan dan pendengaran yang taat kepadaMu, yang mencintai dan setia kepada kekasihMu, Muhammad.
Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu, berikan kepada mereka/kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat. Amin

Selamat ulang tahun imie fatiema



TARIKH TUTUP
sehingga peserta mencapai 200 orang

Sunday, 27 May 2012

'Giveaway Terukir Di Bintang by Bari'ah and Aze Alia'.






tag
fara
fieda
cempaka kuning

  • Contest ini belangsung dari 1 April hingga 18 June tepat jam 12 tengah malam.
  • Pemenang diumumkan pada 23 June 2012.

Tudung Murah Collections GIVEAWAY


 
tag
fara
fieda
cempaka kuning


tarikh tutup: 7th JUNE 2012



'1st GA:MairaDiana Nak Kasi Brooch'



 tarikh tutup:9 Jun 2012


"Exclusive Giveaway By Cik Bunny"



HadiahLEBIH RM100+!!!
TSHIRT COUPLE tajaan NMA Shop (Top Referral without any fraud clicks )
shawl/tudung/pashmina tajaan Butikpinkku
vouchers tajaan Heart Inspiration (boutique)
Mustache dan Domokun corner bookmarks handmade tajaan Bunny Inspired
blogskins (pilihan pemenang) tajaan Bunny Inspired



" Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "

Tarikh tutup: akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. (without double link) Jadi, kalau nak ditutup lebih cepat, ajaklah ramai2 join GA ni k. Ada hadiah untuk top referral! =D

Juri Giveaway: originally Random.org kecuali pemenang top referral.



Tuesday, 22 May 2012

Kemunculan blog baru...

Alhamdulilah..ada gak kesempatan nak buat blog baru..blog yang sedia ada sebelum nie ntah napa x blh nak enter..sayang jer..banyak kemenangan kat blog tu..huhhuhu..so tinggal kenangan je la..so aku buat penjenamaan baru..cheewahh...khas utk GA or contest jer.. jd ari nie inginku rasmikan blog baru khas utk menda2 nie jer..ok x???kihkih..sila tepuk mouse tanda sokongan..hahahha

jadi apa tgu lagi..jom pecutttttt...hahhaaa